KETY

Kety byla asi 4 měsíce stará fenka, která byla nalezena uvázaná na igelitu. Toto štěně má zlomeninu stehenní kosti, která je již staršího data. Bude potřeba operace této nohy, aby jednou tato malá psí slečna mohla normálně chodit. Víte komu toto malé milé štěně patří? Prosíme, dejte nám vědět do útulku na telefon nebo email!

1.6. 2019

Ketynka je již po operaci, kterou zvládla na jedničku. Nyní bude nutná minimálně 1 měsíc dlouhá rekonvalescence a naprostý klid, aby nožička mohla srůstat. Jelikož měla zlomeninu stehenní kosti, bohužel dost komplikovanou a ošklivou se kterou byla již nalezená. Nešlo vše, tak jak by jsme si přáli. Kety bude pan doktor průběžně kontrolovat a rentgenovat, zda se zlomenina hojí a srůstá. Je to malá statečná psí slečna.

V útulku uděláme vše pro to, aby Ketynka měla ty správné podmínky pro zotavení.

2.6. 2019

Zjistili jsme nové a pro nás naprosto šokující skutečnosti okolo nálezu malé fenky se zlomenou nohou Kety.

Ketynka byla nalezena jen opravdu velkou náhodou! Byla totiž uvázaná na naprosto odlehlém a téměř nepřístupném místě.  Jen díky ochotě a trpělivosti se našla. Její tenké, vzdálené občasné zakňučení slyšela jedna paní, které to nedalo a šla hledat, odkud tyto zvuky jdou. Po delší době hledání objevila, opravdu čirou náhodou mezi keři šípků a trní, tuto fenku uvázanou a přiškrcenou tak, že měla červené oči.Nepochopitelně jí někdo odkázal k smrti.Nestačilo,že jí zlomil ošklivě stehenní kost na pravé zadní končetině,ale ještě měla uhynout žízní a hlady !!! Paní,otřesena hrůzným nálezem, poté přivolala hlídku městské policie, která štěně přivezla do útulku.

Jen díky ochotě pomoci, Kety přežila. Za Ketynku děkujeme této zachránkyni!

7.6. 2019

Článek v Blesku, kde je o Kety celý článek a rozhovor s nálezkyní.

27.6. 2019
Všichni v útulku máme velikánskou radost, Kety se velice dobře zotavuje, je veselá a má chuť do života.
Je těžké jí udržet v klidu, už chce běhat a dovádět s ostatními pejsky ve výběhu, což zatím není možné, jelikož stehenní kost  stále srůstá. Každopádně je to neuvěřitelně energický a pozitivně naladěný pejsek, který má velké láskyplné srdíčko a svou přízeň nám dává najevo neustálým mazlením. 
14.7. 2019
Všichni v útulku máme velkou radost, Kety – štěně, které si prošlo obrovským trýzněním a bolestí od neznámého člověka se báječně zotavuje. 
Téměř po dvou měsících léčení a přísného ,, klidu“, což pro tuto malou drobnou a velice temperamentní fenku, bylo  náročné – a  pro nás také, je v pořádku! Nožička s ošklivou zlomeninou, se kterou byla Kety nalezena,  nad očekávání dobře srostla. Kontrolní rentgeny nás potěšily a mile překvapily.
Mnozí z Vás, kteří jste Kety viděli při návštěvě útulku, by ani nepoznali, že tato veselá psí slečna měla, operovanou komplikovanou zlomeninu stehenní kosti. Dnes na nohu chodí, což je skvělé. Stále musíme Ketynce její pohyb trochu omezovat. Ještě pár týdnů bude v ,, kontrolovaném režimu“.
Kety je velice vřelá, veselá, temperamentní. 
Případný zájemce, který by chtěl Ketynce dát nový láskyplný domov, by měl být hlavně trpělivý, laskavý a důsledný člověk, hlavně co se této malé fenky týče. Musí projít instrukcemi, které je nutné dodržet v zájmu Ketynčiního zdraví a není jich málo :-).
17.7. 2019
Kety už je v takové formě, že jí můžeme nabídnou novým hodným páníčkům.
5.12. 2019
Příběh  Kety i bolest a utrpení, které si prožila tato veselá fenka, má šťastný konec. Dnes je Kety v novém domově u báječné paničky, která jí má moc ráda a Kety jí miluje – Máme obrovskou radost . Několik měsíců Kety musela být v útulku  kde se  zotavovala  po náročné a komplikované operaci, zotavovala se i její dušička.

KETY

KETY MILUJE LIDI, I PŘESTO, ŽE JÍ TOLIK UBLÍŽILI

KETY PO OPERACI

KETY PO OPERACI KOMPLIKOVANÉ ZLOMENINY STEHENNÍ KOSTI

KETY JE V NOVÉM DOMOVĚ

Mohlo by se vám líbit...