Ptáte se nás, co v útulku potřebujeme?

zde je seznam :

  • latexové jednorázové rukavice vel. 8 -10, desinfekční čistící prostředky na povrchy, (Savo, Incidur, Sanytol, Jar..),
  • plně stahovací obojky, kovové i pololátkové větší a střední, 2x omyvatelná elektrická vyhřívaná podložka (pro štěňata), peříčkové a chlupaté hračky i jiné pro kočičky. Pelíšky pro malé a střední psy s bočnicemi.
  • kvalitní krmivo pro dospělé kočičí kastráty (ideálně Royal Canin), probiotické pasty pro psy a kočky, kapsičky pro staré kočičky, silikagelové stelivo pro kočky, kvalitní granule pro psy Royal Canin senzitiv pro malá plemena, Acana.. .

PROSÍME NEVOZTE nám granule ze supermarketů !!! –
ty nalezeným psům a kočkám nic nedají. Jen z nich mají průjem, zažívací problémy a navíc nám je nechtějí přijímat. My potřebujeme nalezená zvířata dát do dobré kondice a zlepšit jejich zdravotní stav, fyzický i psychický, a to s nekvalitním krmivem nelze! Raději nám přineste malý pytlík kvalitního krmiva, než velký pytel nekvalitního – příkladem některá krmiva, která se nám hodí Brit, Royal Canin, Calibra, Fitmin, Proplan, Eucanuba, Hil-s, Chicopee, Acana..  . Děkujeme za pochopení !

Čeho máme dostatek:  teplých dek, prostěradel, hadrů na podlahu, hadrových placatých pelechů pro psy aj. do bud, náhubků na psy, šampónů, hraček, barevných tyčinek na žvýkání, kočkolitu-obyčejného, vitamínů-doplňků stravy pro psy.

Mohlo by se vám líbit...