ROCKY

9.3. 2021
Je kříženec retrívra, který neměl vůbec hezký život. Byl zavřený v malém kotci , kde byl nepořádek a hromada výkalů. Neměl zde boudu, vodu ani krmení . V mrazech, které v nedávné době panovali to muselo být i  pro chlupatého, ale velmi podvyživeného psa, kruté. Rocky měl na nohou zranění, která si způsoboval sám. Vyhladovělý a žíznivý byl zavřený v malém prostoru, kde psychicky strádal a trpěl psychózou. První co je u takových zvířat na ráně jsou nohy. Vykusují se až do krve. Je to typický jev u dlouhodobě týraných a bez možnosti proběhnutí na malém prostoru zavřených zvířat. Naštěstí si toho všimli lidé, kteří na jeho utrpení upozornili úřady – starostu obecního úřadu Státní veterinární správu nás.
  Nyní je Rocky v útulku, kde mu dáváme několikrát denně malé porce speciálního krmení, podpůrné léky a spoustu péče. Konečně má tento veselý pes, teplou boudu s pelíškem a pravidelné krmení, vodu, a možnost běhání venku v prostoru ve výbězích, které v útulku máme. 
  Bude to stát ještě spoustu našeho úsilí a práce než dáme Rockyho do pořádku, ale již teď je na něm vidět pocit štěstí. 
23.3. 2021
ROCKY – již přibral 10 kg. Nyní je veselý a šťastný. Rád běhá venku a hraje si . Vypadá to, že na předchozí útrapy, které prožíval u bývalého majitele, snad již zapomněl. Snažíme se dávat Rockymu lásku, pohlazení a v útulku pro něho děláme, co můžeme.

Mohlo by se vám líbit...