Bobíček

Dobrý den, paní Maskulanisová,

tak rychle ten rok utekl a Bobíček se hodně změnil. Je z něj společenský pes. Jen pro příklad, vloni oslava narozenin, v listopadu na konferenci Naše příroda v Olomouci, v prosinci na vánoční besídce Karlovy univerzity….
Od jara pak cestoval Kralupy, Zeměchy, Kladno a Výzkumná stanice ČZU. Má 3 zahrady a k tomu dovolené v penzionech.
V červnu byl paničce ve škole na promoci, to když udělala státnice na inženýra. Taky udělala přijímačky na doktorské studium. Tak šikovnou má paničku.
O prázdniny navštívil 2 hrady a byl i v zámku na Jezeří. Prohlédl si i muzea a byl se podívat i důlní šachtě na dole Mayrau. Užívá si s námi všechny výlety.
Nikdy není sám doma,  všude s námi. Jen v obchodech se jim nelíbí pejsek v tašce na vozíku. Tak jsme mu pořídili skládací kočárek. Vozíme ho v něm v obchodě, je v něm zavřený, ale má výhled ven. Takhle to nikomu nevadí.
To jen krátký výčet Bobíčkova spokojeného a bohatého života. Je naším vesmírem a my jeho nejbližší hvězdy.
I na chlapy si zvykl, páníček, strejdové. Tyhle strýčky má rád a rád lehává na jejich klínech a  nechá se drbat a hladit.
Jeho milovaná hra je na honěnou po zahradě.  Jinak venku chodí stále na vodítku. Je plašan a nerada bych, aby zaběhl moc daleko nebo vyletěl pod auto.
To je zkrácený přehled všech Bobíčkových aktivit. A dobrá zpráva, má to u nás na doživotí jistě 🥰
Mějte se moc hezky, a ať se Vám daří. Určitě se u Vás opět zastavíme. Těšíme se na viděnou.

S pozdravem

Ing. Ilona Š.

Mohlo by se vám líbit...