Sbírka pro psí útulek

Ahoj všichni,

mám skvělou zprávu! Jako společnost Skřivánek máme možnost opět ukázat naši štědrost a podpořit útulek v Litoměřicích – https://www.psidomov.cz/. Stejně jako v minulém roce, kdy jsme jako společnost poskytli finanční dar, i letos přispějeme, a i vy se na tom můžete podílet!

Pošlete libovolnou částku na číslo účtu 35-679850297/0100 s poznámkou „PSI UTULEK DAR“. Vaše dary budou přidány k příspěvku od Skřivánka a pomohou nám rozšířit naši pomoc.

Tento útulek, který vede paní s obrovským srdcem, pečuje o opuštěné pejsky a kočičky. Její práce je obdivuhodná a finanční pomoc je pro ni neocenitelná. S Jarkou se tam chystáme opět vyrazit a rádi bychom vás všechny pozvali, abyste se k nám přidali a podpořili tuto sbírku. Část získaných prostředků půjde na nákup drobných dárků pro zvířata a zbytek přidáme k částce od naší společnosti.

Věřím, že společně můžeme udělat radost mnoha zvířátkům a podpořit úžasnou práci, kterou paní z útulku vykonává. Každý příspěvek se počítá a je velmi ceněn. Příspěvky můžete zaslat do 30. 11. 2023.

Děkuji vám všem za vaši štědrost a přeji vám krásný den.

S pozdravem, Petra

Mohlo by se vám líbit...