Akim

Info z prvního dne, noci a druhého dne:
Zvládá krásně. My slušně.
Spaní v boudě zatím neproběhlo, ale v pelechu pod balkonem a nevidíme v tom žádný problém. Užívá si rozlehlou zahradu, procházky a zcela jasně rozeznává příchod Davida nebo mě.
Jeden člověk se choval při příchodu arogantně a Akimovi jsme pod dohledem nechali vyjádřit nesouhlas (zcela chyba příchozí osoby) a jsme moc rádi, že toto
proběhlo. Mně včera zkusil obskočit, ale během první vteřiny zcela jasného NE se zvýšeným hlasem a gestem ruky přestal a máme vyřešeno. Dnes se rozhodl neuposlechnout a šel kam neměl, s klidem jsem pro něj došla a důrazně mu řekla „jdeme“ „místo“, okamžitě uposlechl, klusal vedle mě a u toho zkusil zavrčet..moje odpověď „tohle neděláme“ odfrkl a stále poslušně pokračoval v pokynu.
Jinak je naprosto poslušný a vnímavý, velice přítulný, tak se ho i s partnerem snažíme korigovat a stavět rozestup, abychom si do toho neodpočali brzy, máme se všichni co učit :-).
Sám vyhledává naši přítomnost, má svá vlastní místa na zahradě, neukazuje žádné známky stresu, nemá jakýkoli útěkařský záměr, žere a pije dobře (na vybíravou Akitu 😀 )
Děkujeme,
Akim, David&Tereza

Mohlo by se vám líbit...