Bary zdraví psí domov

Posíláme vám pozdrav do útulku od Baryho. Už to bude týden, co se naše rodina rozrostla o třetího člena, našeho divocha.

Bary se zabydlel velice rychle jak na zahradě v boudě, tak i doma. Je to hyperaktivní janek, ale denní procházky okolo 8 km a řádění na zahradě ho dostatečně vyčerpávají a navečer už usíná skoro v sedě. Jak jsme se báli jeho reakcí na jiné pejsky, tak za plotem občas bafe, ale venku je jak beránek, všechno a všichni ho zajímají, ke každému se hrne a chce se seznamovat, ale většinou jen minutku, pak přijde zajímavější pach a jde se dál. Se sousedovic kočičkami zatím kamarád moc není, ale uvidíme časem. O víkendu objevil díru v plotě, tak se šel k sousedům podívat, ale nebyl tam žádný úmysl útěku, na zavolání přiběhl a nic se nestalo. Díra už je opravená a k sousedům teď chodíme normálně brankou.
Zatím si na sebe všichni zvykáme a myslím, že nám to jde nad očekávání hladce. Kromě pelechu, který se mu v boudě moc nepozdával, nic neničí, je to spíš takový hračička. Mazlení a drbání je na denním pořádku. Jediné, na co nám síly nestačí, je udržet ho v klidu, když vidí vodu, prostě labradora nezapře. Takže jsme zahájili koupací sezónu v Ohři, ze které je Bary nadšený. Stihnul už překvapit i rybičky u rodičů v jezírku. Příjemně proběhla také společná procházka se 14 letou labradorkou Bejzou od rodičů.
Myslíme, že jestli vůbec byl v nějakém stresu, tak to z něj opadlo už v autě cestou domu. Většinu času vyhledává naši přítomnost nebo odpočívá a my se snažíme být důslední, což je občas pěkný oříšek. Ale snažíme se 😀
 
Bary, Nikola&Aleš

Mohlo by se vám líbit...