Zrzečka a Terýsek

Dobrý den, posílám pár foteček Abby-Zrzečky a Terýska.
Abbynka,
se má moc dobře. Udělala obrovské pokroky, ale určité šrámy na dušičce zůstaly. Dopřáváme jí domov,který nikdy nezažila a snad se nám to daří úspěšně. Je to naše pusinka, která nám dělá radost každý den.
Terýsek,
díky Vám a štěstí které jsme měli díky tomu, že jste si  nás pro něj vybraly nám dělá radost už krásných 5 let. Terýsek je opravdu štramák, především výletník, společenský pes. Rád cestuje autem, nejradši má rád procházky, které zakončíme u nás v cukrárně, kde si ho všichni moc oblíbili. Terýsek je, ale paničky přirostla jsem mu k srdci a on je závisláček. Je to naše zlatíčko a každý den sním je jedinečný.
S pozdravem
Klára a Petr H.
2.4. 2019
Posíláme pár fotek Zrzečky a Terýska.
Zrzečka a Terýsek se mají dobře. Zrzečka dělá velké pokroky. Pořád se sice bojí, ale zlepšení tu je. Když přicházíme domu, vítá nás štěkáním, vrtí ocáskem, když je čas papání umí si hezky pěkně říct. Je to naše šikulka, jen trochu pohlazení se bojí je vidět, že neví co čekat, ale určitě se vše zlepšilo. Dělá nám obrovskou radost. 
No a Terýsek? 
To je prostě mazák. Je úplně bez problémů. Je spokojený, hravý prostě pohodář, závislý na paničce, který hodně tíhne k dětem. Terýsek se ničeho nebojí, je vidět, že Terýsek si neprošel ničím špatným. Jsme rádi, že ho máme.
Hezký den Jláea a Petr H.

Mohlo by se vám líbit...