Pozdrav z Českých Budějovic

Dobrý den, paní Maskulanisová,
posíláme Vám srdečný pozdrav z Českých Budějovic, Matěje od Vás náš syn vyzvedával v polovině prosince roku 2014 po akci „Blesku“, kdy Vám dovezli dárky pro pejsky a pak je na internetu propagovali.
Matěj je pořád velký divočák, syn mi sliboval, že až nebude puberťák, tak se zklidní, ale k tomu ještě pořád nedošlo, i když mu tak cca v srpnu bylo šest let.  Byl z více štěňátek odložených v krabici kdesi v paneláku. Na jaře Vám posílala přes FB jedna paní fotku její fenky stejně staré jako Matěj. Je úplně stejná, jen má menší uši, tak to asi budou sourozenci. Vyměnily jsme si s ní pár fotek, tak to bylo pěkné.
Každý den nám zaručuje, že nachodíme alespoň 10 km na procházkách, léto tráví přes den na dvorku, v noci doma, zimu prospí doma. V parku, kam chodíme na procházky ho všichni znají, protože od každého loudí dobrůtky a jakmile mu někdo jednou něco dá, pak už mu nedá pokoj.
Velice si vážíme Vaší práce a obdivujeme Vás.
Paní Maskulanisová, přejeme Vám i Vašim blízkým a spolupracovníkům krásné vánoční svátky a co nejpevnější zdraví a štěstí do nového roku 2021.

Matěj 20.11.2020

 

Mohlo by se vám líbit...