ÚTULEK ZAŠTĚKÁ U LABE!

Dobrý den / ahoj všem osloveným,

po roce jsme tu opět s informací o červnovém benefičním festivalu na podporu čtyřnohých přátel na Ústecku.
ÚTULEK FEST 2022 zaštěká o víkendu 10. – 11. 6. přímo u Labe: do Cyklokempu Loděnice Brná, nedaleko hradu Střekov, se vracíme po dvou letech.

Mezi největší taháky 21. ROČNÍKu určitě patří oblíbená Mucha, barevné Schodiště, punkové Totální nasazení nebo liberečtí Kohout plaší smrt. Jak je na Útulek Festu tradicí, svá želízka má v programu i lokální scéna zastoupena nejveselejším ústeckým hudebním tělesem Točílas nebo mladým objevem, kapelou demowave. A celý travnatý areál pak jistě roztančí náš osvědčený zahraniční host – Die Ukrainiens z Drážďan. Kompletní obsazení s časy jejich hraní najdete na Bandzone.

VSTUPENKY jsou v předprodeji do 9/6 online na www.VstupenkyUsti.cz; originální lístek lze v Ústí n/L pořídit v čajovně U vysmátý žáby, restauraci Praha, Kukang Coffee či přímo v kempu. Na místě zaplatíte 390 Kč, děti do 6 let včetně mají vstup zdarma. 

KEMP je ideální pro výlety do okolí, lze v něm nocležit, je zde dětské hřiště i molo, pokud byste tu chtěli ukotvit svoje plavidlo. Z kapacitních důvodů svá vozidla nechávejte na horním parkovišti u hlavní silnice a dál pokračujte pěšky – je to kousek:) 

VÝTĚŽEK (dosud 640.000 Kč) opět přeměníme na krmení a tradičně jím podpoříme ústecký útulek, spolek Felisicat starající se opuštěné kočky a řepnický Psí domov.

V PŘÍLOZE posíláme plakát a graficky upravenou dvoustranu. Za jakoukoliv zmínku jsme vděčni a předem děkujeme, že nám o takovéto dáte vědět.

Ty nejlepší jarní dny Vám za pořádající spolek Útulek fest přejí & na 21. ročník Vás zvou …
Emil „Emilio“ Dvořák (739 312 901) & Jiří „Póža“ Poživil (606 702 196)

● ÚTULEK FEST: WWW & FCB

● 21. ročník: událost Fcb & Bz

● ÚF Instagram & YouTube

Mohlo by se vám líbit...