Přání a pozdrav od Bohouška

Milá paní Maskulanisová,

přejeme Vám i všem Vašim svěřencům v Psím domově hezké, klidné a pohodové vánoční svátky, po celý nový rok hlavně pevné zdraví a ať Vaši čtyřnozí obyvatelé najdou dobré a milující páníčky tak jako našel Bohoušek u nás. Mimochodem celým jménem Bohouš IV, protože  za ta léta je už naším čtvrtým pejskem od Vás.
Má se tu dobře, bydlí s námi doma, má tu kamarádku a my jsme z něj úplně pryč. Je to miláček celé široké rodiny, všechny si omotal kolem packy. Miluje vycházky, hlídá u vrat s Elou a nevěřili byste – on s námi dokonce i mluví ! Používá celou škálu zvuků – pokníkává, kňourá, píská, pobrukuje i mručí a poštěkává i štěká, u vrat dělá hou! hou!, řekla bych, že většinu dne pusu nezavře. A běda, když kolem něho někdo projde a přitom ho aspoň trochu nepodrbe – to si pak tedy vyslechne, že si to za rámeček nedá a  příště si to už dobře rozmyslí  😉
Nehne se ode mě – když vařím, je v kuchyni, v obýváku spí pak u televize no a když jdu spát, přesune se do ložnice. Ráno ho mám místo budíku – dostanu pusu, hlavu strčí pod peřinu a musím hooodně drbat a hladit.
Lituji jen toho, že jsme ho nepotkali mnohem dřív.Jak jsme jen mohli být bez něj ???
Přikládám pár obrázků a moc Vás zdravím !
P. M.

Bohouš

Bohouš

Bohouš a Ela

Bohouš a Ela

Mohlo by se vám líbit...